Tuesday, November 13, 2012

Shqiperia.com: 40 vjet shkence akademike, Berisha: Te ngrihet ne piedestal gjuha shqipe

Kliko ketu per ta lexuar te plote ne Shqiperia.com: http://www.shqiperia.com/lajme/lajm/nr/18982/40-vjet-shkence-akademike-Berisha-Te-ngrihet-ne-piedestal-gjuha-shqipe

40 vjet shkence akademike, Berisha: Te ngrihet ne piedestal gjuha shqipe
40 vjet shkence akademike, Berisha: Te ngrihet ne piedestal gjuha shqipe

Akademia e Shkencave kremtoi sot 40-vjetorin e themelimit, në një ceremoni julilare në sallën e  Universitetit të Arteve në Tiranë.Ceremonia, ku ishin të ftuar 50 presidentët e Akademive të Evropës, “Anëtarët e Nderit” të Akademisë, personalitete të shpallura  “Nderi i Akademisë”, si dhe disa përfaqësues të shquar nga organizma ndërkombëtarë, me të cilët Akademia e Shkencave e Shqipërisë ka  marrëveshje bashkëpunimi, u nderua edhe nga kryeministri Berisha.