Thursday, November 22, 2012

Albanian Screen TV: Mengjes me Endrin

21 Nentor 2012 - Nje mengjes vertet i kendshem me Endri Xhafo dhe Borana Kalemi . Nje format shume interesant i sjelljes se lajmit, i fresket dhe mbi te gjitha shume profesional. Nje dyshe vertete simpatike qe te ben te ndihesh mire per kete brez te ri gazetaresh te perkushtuar dhe te zote.


Kliko ketu per te pare videon ne Albanian Screen TV: http://webtv.albanianscreen.tv/pages/videot/mengjes_me_endrin__21112012/ALB