Thursday, November 8, 2012

CV-ja dhe rendesia e saj ne zhvillimin e karrieres personale


Sot ne emisionin "Pasdite" ne Top-Channel, diskutuam mbi CV-ne dhe perdorimin e saj ne tregun e punes. Nje emision shume interesant dhe informues.