Monday, November 26, 2012

Gezuar 100 vjetorin e Pamvaresisë !

Flamuri ynë Kuq e Zi dhe Gjuha shqipe janë çelësi i përbashkësisë kombetare, shpirtërore dhe etnokulturore të shqiptarëve kudo që ata jetojnë. Sa të rrojë flamuri dhe gjuha shqipe do të rrojë edhe kombi shqiptar. 


Flamuri ynë Kuq e Zi dhe Gjuha shqipe janë çelësi i përbashkësisë kombetare, shpirtërore dhe etnokulturore të shqiptarëve kudo që ata jetojnë. Sa të rrojë flamuri dhe gjuha shqipe do të rrojë edhe kombi shqiptar. Gezuar 100 vjetorin e Pamvaresisë !