Thursday, November 22, 2012

Radio Kosova (Pa kufij): "Gjuha Shqipe perballe sfidave te kohes"Radio Kosova (Pa kufij): Sot mora pjese ne emisionin "Pa kufij" te Radio Kosoves drejtuar me mjeshteri nga gazetari Mendu Hysa. Ne emision ishin te ftuar Valbona Toska, Prof Dr. Qemal Murati, gjithashtu moren pjese nga tirana gazetarja Driada Hoxha dhe nga Shkupi gazetarja Laura Papraniku.

http://www.rtklive.com/new/radiokosova/?cid=1%2C2&emissionId=9&t=1
Like ·  ·  ·  · about a minute ago