Wednesday, May 23, 2012

Si kanë ndryshuar emrat e fëmijëve të shqiptarëve ndër vitehttp://www.tiranaobserver.al/2012/05/16/si-kane-ndryshuar-emrat-e-femijeve-te-shqiptareve-nder-vite/
 
Një javë më parë, një prej emisioneve më të ndjekur të “Pasdites” në TCH, trajtoi origjinën e emrave të vendbanimeve shqiptare. Gjuhëtari Gjovalin Shkurtaj ngjalli një interes të madh nëpërmjet shpjegimeve të tij interesante dhe duke qëndruar në të njëjtën temë, “Pasdite” trajtoi të hënën se si kanë...