Wednesday, May 23, 2012

Greqia, 695 fshatra shqiptare (In Greece there are 695 Albanian villages)http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150888200314188
marre nga Studentet.info ( http://www.studentet.info/modules/ipboard/index.php?showtopic=52490 )   Çamët dhe arvanitasit që jetojnë në Greqi përbëjnë një komunitet prej afro 3 milionë banorësh, ndonëse sot jo të gjithë flasin shqip. Çfarë zbuluan...