Wednesday, May 23, 2012

Balkanweb | Enciklopedia maqedonase, në qershor korrigjimi


http://www.balkanweb.com/rajoni/2687/enciklopedia-maqedonase-ne-qershor-korrigjimi-88240.html
www.balkanweb.com
SHKUP- Në qershor akademitë e Shkencave të Maqedonisë dhe të Shqipërisë do të mbledhin këshillin e tyre të përbashkët i cili gjatë diskutimeve të tij do të ofrojnë interpretime të ndryshme të historisë dh ...