Wednesday, May 23, 2012

Prizren, promovohet abetarja e përbashkëthttp://top-channel.tv/artikull.php?id=234865
www.top-channel.tv
Promovohet në Prizren abetarja e përbashkët Shqipëri-Kosovë. Në ceremoni ishin të pranishëm krerë të qeverive të dy vendeve, ministrat e arsimit, hartuesit e abetares dhe dhjetëra qytetarë.