Wednesday, May 23, 2012

Gazeta Republika: Mbrojtja dhe vlerësimi i shqipes si tipar themelor i kombit tonëhttp://www.gazetarepublika.al/?p=15118
www.gazetarepublika.al
‎- Gjuha shqipe është tipar themelor i kombit shqiptar, prandaj atë duhet ta ruajmë dhe ta mbrojmë, ta shkruajmë e ta flasim sa më thjeshtë e sa më bukur. Natyrisht, edhe ta pasurojmë e ta vlerësojmë, ashtu si të gjitha kombet e qytetëruara…