Thursday, November 25, 2010

TV KLAN/OPINION: Pamvaresia dhe roli i Ismail Qemalit

Emisione > OPINION
PAVARESIA DHE ROLI I ISMAIL QEMALIT
Shih video
Data: 24-11-2010

Te ftuar:
Nevila Nika - Drejtoreshe e Arkives se Shtetit
Paskal Milo - Historian
Ben Blushi - Politikan, Shkrimtar
Artur Zheji - Komentator
Artan Lame - Komentator
Drita