Sunday, November 28, 2010

Deri sa te rroje Gjuha Shqipe do te rroje Kombi Shqiptar !

KLIKO KETU PER ME SHUME


Arvanitasit - Shqiptaret e Greqise ruajne akoma gjuhen, traditat dhe kulturen e te pareve. Kenge te kenduara ne dialektin arvanitas - vazhdojne te percohen nga brezi ne brez.