Friday, August 14, 2009

Buxheti i UNMIK-ut arrin $46 Milion Dollar per 12 muaj


Buxheti i UNMIK-ut ne Kosove, per periudhen 1 Korrik 2009 - 30 Qershor 2010 do te jete $46.8 Milion Dollar, per te cilave $33.9 Milion do te shkojne per rrogat e personelit (shumica te huaj). A nuk do te ishte me mire qe keto shuma ti viheshin ne dispozicion Qeverise dhe Popullit te Kosoves, ne vend qe te shkojne ne xhepat e majmur te administratoreve te huaj te UNMIK-ut?