Thursday, May 16, 2013

Takim me studentet e Fakultetit të Drejtësisë / Universiteti i Tiranes


Sot pata nje takim me studente te Universiteti i Tiranës - Fakulteti i Drejtësisë ku diskutuam mbi "si te shkruajme shqip" dhe si mund te ndihmoje shkrimi i paster i shqipes ne karrieren e tyre profesionale. Dua te falenderoj ketu Fiona Kopali e cila beri te mundur kete takim si dhe Zyren e Karieres se Fakultetit te Drejtesise.

Like ·  ·  ·  · 2 minutes ago