Tuesday, January 28, 2014

Shqipja, “botë më vete,” mes gjuhëve europiane (nga illyriapress.com)

Studimi dhe harta e gjuhëve është pjesë e librit "Metatheory of Linguistics" (Kyiv, 1999) nga Profesor Kostiantyn Tyshchenko.